Smule Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Smule, dünyanın dört bir yanından insanlarla şarkı söylemenize ve müzik yapmanıza izin veren, ABD merkezli bir müzik uygulamasıdır. Çeşitli türlerde 10 milyondan fazla şarkı ile karaoke söylemek, müzik videoları yapmak, video filtreleri uygulamak, görsel ve ses efektleri eklemek gibi özelliklere sahiptir.

Smule her ne kadar eğlenceli bir uygulama olsa da hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Bu makalede Smule hesabını nasıl iptal edeceğinize dair adım adım ayrıntılı bir talimat göreceksiniz.

Smule Hesabı Silmeden Önce Bilinmesi Gerekenler

Smule hesabınızı silmeden önce aşağıdaki maddelere dikkat etmelisiniz:

  • Hesabınızı sildikten sonra bir daha geri alamazsınız.
  • Yüklediğiniz tüm içerikler kalıcı olarak silinecek ve geri alınamayacak.
  • Hesabınızı silmeden önce deneme süresinden sonraki ücretler de dahil olmak üzere herhangi bir abonelik iptal edilmeyeceği için tüm abonelikleri manuel olarak iptal etmeniz gerekir.

Smule Hesabımı Silersem Hangi Verilerim Silinir?

Smule hesabınızı sildiğinizde aşağıdaki verilerinizi kalıcı olarak silmiş olacaksınız:

  • Kullanıcı adınız, profil resminiz, biyografiniz ve profilinize ait diğer bilgileriniz.
  • Smule uygulaması üzerinde kaydettiğiniz şarkılar ve grup kayıtları silinmiş olacak.
  • Takip ettiğiniz kişiler ve sizi takip eden tüm kullanıcılar.
  • Smule uygulaması üzerinden gönderdiğiniz ve aldığınız tüm mesajlar.
  • Smule uygulaması üzerinde kazandığınız tüm ödüller.

Smule Hesabı Nasıl Silinir?

Hesabınızı sildikten sonra eski hesabınızı geri alamayacağınızı ve ilgili tüm bilgilerin kalıcı olarak silineceğini unutmayın. Smule hesabının kalıcı olarak nasıl silineceği konusunda aşağıda belirtilen adımları izleyin:

  • Herhangi bir web tarayıcısını açın ve https://smule.zendesk.com adresine gidin.
  • Bağlantıyı açtıktan sonra sağ üst köşedeki ‘Bir istek gönder’ (Submit a request) yazılı kısma tıklayın.
  • Şimdi açılır menüden Remove Smule Profile (Hesap Silme ) seçeneğine tıklayın.
  • E-posta adresinizi girin ve tüm onay kutularını işaretleyin.
  • Konu başlığına İngilizce olarak Delete My Smule Account (Smule Hesabımı Sil) yazın. Açıklama kısmına ise I want to delete my Smule Account (Smule hesabımı silmek istiyorum) açıklamasını ekleyin.
  • Şimdi Smule’u seçip Send (Gönder) yazılı kısma tıklayın.

İsteğiniz başarıyla gönderildi bildirimi aldıktan 7 iş günü içinde Smule hesabınız kalıcı olarak silinecektir.

NOT: Smule hesabınızla ilişkili doğru e-posta adresini girdiğinizden emin olmalısınız. Eğer farklı bir e-posta adresi girdiyseniz, hesabınıza bağlı adresi kullanarak yeni bir silme isteği gönderebilirsiniz.

Ayrıca hesabınızı silmenin, aboneliğin, yinelenen ücretlerin ve denemenin iptal edildiğini belirlemeyeceğini unutmayın. Aboneliklerinizi Google Play Store veya iTunes’da yönetmeniz gerekiyor.

Smule Hesabı Silindikten Sonra Kurtarılabilir mi?

Hayır. Smule hesabınız bir kez silindiğinde kalıcı olarak silinir ve bir daha kurtarılamaz. Smule hesabını silmek, hesabınızla ilişkili tüm kayıtlarınızın, profil bilgilerinizin ve diğer verilerin platformdan kalıcı olarak kaldırılacağı anlamına gelmektedir. Dolayısıyla silme işlemine devam etmeden önce hesabınızı silmek istediğinizden kesinlikle emin olmalısınız.

Smule Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Smule aboneliğinizi iptal etmek için cihazınıza göre aşağıdaki talimatları yerine getirmelisiniz:

iPhone için:

  • Cihazınızda Ayarlar‘a gidin, ardından iTunes ve App Store‘u seçin.
  • Önce Apple Kimliğinize, sonra da Apple Kimliğini Görüntüle‘ye dokunun.
  • Şimdi şifrenizi girin.
  • Önce Abonelikler‘e gidip ardından Yönet‘e dokunun.
  • Buradan Smule‘u seçin ve Aboneliği İptal Et‘e dokunun.

Android için:

  • Telefonunuzda Google Play Store uygulamasını başlatın.
  • Profil simgenize dokunarak menüyü açın.
  • Şimdi Ödemeler ve abonelikler‘e dokunun.
  • Seçenekler listesinden Abonelikler‘in üzerine dokunun.
  • Abonelikler listesinden Smule‘u bulun.
  • Aboneliği İptal Et‘i seçin ve onaylama işlemini tamamlayın.

Bunun dışında ücretsiz aboneliğinizi de istediğiniz zaman Google Play Store veya App Store’dan iptal edebilirsiniz.

Smule Mesajları Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?

Dilerseniz Smule’deki mesajları kalıcı olarak silebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır:

  • Smule uygulamasını açın.
  • Ekranın sol üst köşesinde yer alan Menü simgesine dokunun.
  • Menüden Ayarlar‘ı seçin.
  • Ekranı aşağı doğru kaydırıp Gizlilik‘e dokunun.
  • Buradan Mesajları Kalıcı Olarak Sil seçeneğine dokunun.
  • Son olarak tüm mesajları silmek istediğinizi onaylayın.

Bu işlemlerle birlikte Smule hesabınızı kapatmadan önce platformdaki tüm mesajları kalıcı olarak silmiş olacaksınız.

Sıkça Sorulan Sorular

Smule profilimi özel yapabilir miyim?

Evet. Aşağıdaki adımları izleyerek Smule hesabınızı özel yapabilirsiniz:

  • Smule hesabınızla oturum açın.
  • Ardından Ayarlar sekmesine gelin.
  • Buradan Gizlilik‘e ilerleyin ve sonrasında Özel Profil‘i seçin.
  • Son olarak Değişiklikleri Kaydet‘in üzerine dokunun.

Smule’da kimin baktığını görebilir miyim?

Smule üzerinden performansınıza kimlerin baktığını görebilirsiniz. Bunun için profilinize gidin ve ‘İzle’ sekmesine dokunun. Buradan Smule performansınızı kimin, ne zaman ve nereden izlediklerini görebilirsiniz.

Eski Smule hesabımı nasıl bulurum?

Eski Smule hesabınızı ‘Şifremi Unuttum’ özelliğinden faydalanarak bulabilirsiniz. Bunun için eski hesabınız için hangi e-posta adresini kullandığınızı bilmelisiniz. Ardından şifre yenileme bilgilendirme maili gönderilecek ve şifrenizi yenileyip eski Smule hesabınıza erişebileceksiniz.

Smule hesabım durduk yere silinir mi?

Smule, uzun süre aktif olmayan hesapları silmektedir. Eğer 60 gün içerisinde Smule hesabınızı kullanmazsanız, hesabınız otomatik olarak silinecektir.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha Fazla İçerik
çalinan-instagram-hesabi-nasil-geri-alinir
Postegro Benzeri En İyi 10+ Uygulama