1000 Takipçi Olmadan TikTok Canlı Yayın Açma

Bu makale, TikTok’ta nasıl canlı yayına geçeceğiniz, neden bunu yapmak isteyeceğinize ve 1000 takipçi olmadan bunu nasıl yapabileceğinize dair bilgiler içermektedir.

TikTok’ta canlı yayına açmak, herhangi bir sosyal medya kanalında canlı yayın açmakla aynı avantajlara sahiptir; kitlenizle gerçek zamanlı olarak bağlantı kurmanızı sağlar.

İster bir sohbet gerçekleştiriyor, ister bir eğitim paylaşıyor veya bir performans sergiliyor olun, canlı yayınlar yeteneklerin sergilenmesi ve bir marka oluşturulması için fırsatlar yaratır.

TikTok’ta canlı yayına açmanın en cazip kısmı, 18 yaşın üzerinde olduğunuzda izleyicilerin size sanal hediyeler gönderebilmesi ve bunların daha sonra nakit para olarak kullanılabilmesidir.

TikTok Canlı Yayın Nedir?

TikTok canlı yayın, insanların TikTok uygulamasında gerçek zamanlı olarak izledikleri yayınlardır. Bu videolar genelde kısadır. Markalar, bu yayınlarda bir yemek programı, egzersiz eğitimi veya ürün eğitimleri sunabilirler.

Facebook Live ve Instagram Live videolarına benzer şekilde TikTok canlı yayın, hızla popüler bir iletişim yöntemi haline geldi.

TikTok’ta Canlı Yayın Açmak İçin Kaç Takipçiye İhtiyacınız Var?

TikTok’ta canlı yayına geçmek için en az 1000 takipçiye ihtiyacınız var. Bunun dışında en az 16 yaşında olmanız gerekir. Minimum 1000 takipçi gerekçesine karşılık geçici bir çözümümüz var. Bunun için daha fazlasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. TikTok’ta canlı yayın açabilmek için izlemeniz gereken adımlara şuradan ulaşabilirsiniz.

TikTok’ta Birinin Canlı Yayınına Nasıl Katılabilirsiniz?

TikTok’ta başka birinin canlı yayınına katılmak için yapmanız gerekenler şunlar:

  • İlk olarak katılmak istediğiniz canlı yayını bulup üzerine dokunun ve ardından yorumlar bölümüne gidin.
  • Yorumlar bölümünde, burada iki gülen yüze benzeyen bir simge var. Yayına katılma isteği göndermek için buraya dokunun.
  • İsteğiniz onaylandığında ekranınız ikiye bölünecektir. Bu şekilde canlı yayına katılmış olacaksınız.

TikTok’ta 1000 Takipçi Olmadan Canlı Yayın Nasıl Açılır?

TikTok’ta 1000 takipçi olmadan canlı yayına geçmek için bir çözüm bulunuyor. TikTok tarafından onaylanmayan hileleri desteklemesek de bunu denemek istedik.

Bir geçici çözümde, eskiden CANLI erişiminiz olduğunu iddia eden bir destek bileti (diğer bir deyişle yalan) doldurmayı ve müşteri hizmetleri temsilcisinden bu ayrıcalığı “eski haline getirmesini” istemek yer alıyordu. Bunu denedik fakat işe yaramadı. Yine de bizden daha şanslı olabilirsiniz. Bahsettiğimiz yöntemi deneyerek TikTok’ta 1000 takipçi olmadan canlı yayın açabilmek için şu talimatları uygulayın:

  • Bahsettiğimiz raporu doldurmak için profilinize gidin ve sağ üst köşedeki hamburger menüsünü seçin.
  • Ayarlar ve Gizlilik‘e gidin.
  • Sorun bildirmek için aşağı kaydırın
  • Popüler altında, “Bir CANLI yayın başlatamıyorum” seçeneğine dokunun.
  • Buradan “Hayır“a dokunun.
  • Ardından daha önce canlı yayın başlatabildiğinizi ancak artık başlatamadığınızı belirten bir rapor doldurun. Raporunuzu gönderin ve TikTok temsilcisinin size geri dönmesini bekleyin.

Bu yöntemin daha önce birçok kişide işe yaradığı söyleniyor. Eğer bizde olduğu gibi sizde de işe yaramazsa, yapmanız gereken şey TikTok takipçi sayınızı arttırmak olmalı.