Badoo Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Badoo-Hesap-Silme

2006 yılından bu yana yeni insanlarla tanışmamıza olanak tanıyan bir platform olarak bildiğimiz Badoo, yıllar içerisinde pek çok rakip kazandı. Son yıllarda arkadaşlık / flört uygulaması olarak Tinder’ın tüm pazardaki payı, diğer tüm platformları geride bırakmış durumda. Bu sebeple Badoo hesabınızı silip başka bir arkadaşlık uygulamasını kullanmayı tercih edebilirsiniz. Veya hiçbir nedene dayandırmadan da hesabınızı silmek isteyebilirsiniz. Konumuza geçmeden önce bazı başlıklar altında bilgilendirmede bulunmak istiyoruz.

Badoo Nedir?

Popüler bir çevrimiçi tanışma platformu olan Badoo, reklam politikasını bir flört platformundan daha fazlası olduklarına yönelik oluşturmuş durumda. Dünyanın en büyük sosyal keşif ağı olduğunu iddia eden şirket, misyonunun insanların buluşabileceği en iyi teknolojiyi sağlamak olduğunu çünkü mutluluğun daha iyi paylaşılması olduğunu belirtiyor. Kısacası Badoo, doğru olan kişiyi bulabilmeniz için gerekli araçlara sahip olduğuna inanıyor.

Badoo’yu diğer flört platformlarından farklı kılan şey, çevrimiçi hızlı buluşmalara katılmak için “Karşılaşmalar” özelliğini kullanabilmenizdir. Platform ayrıca insanların sadece flört etmekle kalmayıp sohbet etmesine ve yeni arkadaşlarla tanışmasına olanak tanıyor. Bu nedenle Badoo, kendisini büyük bir sosyal ağ olarak tanımlıyor.

Badoo-Hesap-Silme-1

Tüm dünyada 190 ülkede faaliyet gösteren Badoo, tam 47 dili destekliyor. Bu da Badoo’yu dünyanın en yaygın kullanılan flört platformlarından bir tanesi yapıyor. Ayrıca şirket, şimdiye kadar siteye 500 milyondan fazla kullanıcının kaydolduğunu iddia ediyor.

Badoo hesabınızı kalıcı olarak silme işlemine başlamadan önce tüm kişisel bilgilerinizi profilinizden silmeniz öneririz. Her ay yapılan otomatik ödemeleri önlemek için hesabınızı silmeden önce otomatik yenilemeyi kapatmayı da unutmayın.

Badoo Hesap Silme Nedir?

Badoo hesap silme, artık bu flört/çöpçatan uygulamasını kullanmak istemediğinizde hesabınızı silerek uygulama ile bağınızı tamamen koparmayı ifade etmektedir. Artık bir flörtünüz varsa veya uygulamayı kullanmak istemediğinizde Badoo hesabınızı silebilirsiniz. Bunu hem mobil platformlarda hem de bilgisayarda rahatlıkla yapabilirsiniz. Şimdi bunu nasıl yapabileceğinize bir bakalım.

Badoo Hesap Silme Yolları

Badoo Hesap Silme | Bilgisayar

Badoo hesap silme işlemi için uygulamanız gereken talimatlar sırasıyla şunlar:

  • Badoo.com‘u ziyaret edip hesabınızla oturum açın.
  • Sol üst köşedeki profil fotoğrafınıza tıklayın.
  • Sağ üst köşedeki Ayarlar simgesine tıklayın.
  • Aşağıya doğru kaydırıp Hesabı sil yazılı kısma tıklayın.
  • Bir açılır pencere görünecektir. Hesabımı Sil seçeneğini seçin ve Devam‘a tıklayın.
  • Şimdi Badoo’dan ayrılma nedeninizi seçin ve Devam‘a tıklayın.
  • Başka bir neden daha seçip tekrar Devam’ tıklayın.
  • Önce şifrenizi girin, sonra captcha kodunu doldurun ve onaylamak için Hesabımı Sil‘e tıklayın.

Bunu yaptıktan sonra, Badoo’dan hesabınızın silindiğini belirten bir onay e-postası alacaksınız. Ancak dilerseniz, hesabınızı sildikten sonraki 30 gün içinde yeniden etkinleştirebilirsiniz. Hesap kapatma işleminden önce abonelik iptalini gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Badoo Hesap Silme | iPhone | Android

Badoo hesabını Android telefonlarda ve iPhone’da silmek için aşağıdaki işlemleri adım adım izleyin:

  • Telefonunuzdaki Badoo uygulamasını açın.
  • Uygulama penceresinin sağ alt köşesinde bulunan profil simgesine dokunun.
  • Şimdi sol üst köşedeki Ayarlar‘a dokunun.
  • Buradan Hesap seçeneğine dokunun.
  • Bu kısımda Hesabı Gizle seçeneği de bulunmaktadır. Bu seçenek bir bakıma hesabı silmeye benzer ancak istediğiniz zaman geri dönebilirsiniz. Hesabınızı silmek yerine gizlemek istiyorsanız, hesabı gizle kutusunu işaretleyebilirsiniz.
  • Hesabı silmekten eminseniz, Hesabı Sil seçeneğine dokunup işlemi onaylayın.
  • Ardından hesabınızı silmek istediğinize dair sebeplerden herhangi birini seçin ve Hesabı sil‘e dokunun.

Bir onay istemi göründükten sonra Badoo hesabınızı silmiş olacaksınız.

Badoo Abonelik İptali | iOS

iTunes üzerinden satın alınan Badoo Premium aboneliğinin iptali için iPhone veya iPad’inizde aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1: Cihazınızda Ayarlar’a gidin ve ‘iTunes ve App Store‘u seçin
Adım 2: Ardından Apple Kimliğinize ve “Apple Kimliğini Görüntüle“ye dokunun.
Adım 3: Şimdi şifrenizi girin.
Adım 4: Abonelikler‘e gidip buradan Yönet‘e dokunun .
Adım 5: Badoo’yu seçin ve sonrasında Otomatik Yenileme‘yi kapatın.

Badoo Abonelik İptali | Android

Adım 1: Telefonunuzda Google Play mağazasına giriş yapın.
Adım 2: Profil simgenize dokunup menüyü açın.
Adım 3: Ödemeler ve abonelikler‘e dokunun.
Adım 4: Seçenekler listesindeki Abonelikler’in üzerine dokunun.
Adım 5: Buradaki listeden Badoo’yu bulun.
Adım 6: Aboneliği İptal Et’i seçin ve onaylayın.

Badoo Hesabındaki Kredi Kartı Bilgileri Nasıl Silinir?

Badoo hesabınızdan banka kartları, kredi kartları gibi ödeme yöntemlerinizden herhangi birini kaldırmak istiyorsanız, bir web tarayıcısı üzerinden aşağıdaki adımları izlemelisiniz:

Adım 1: Badoo.com‘a gidin ve e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak hesabınıza giriş yapın.
Adım 2: Ekranın sağ üst köşesindeki Ayarlar‘a (dişli simgesi) tıklayın.
Adım 3: Ödeme Ayarları bölümüne gidip buradan ödeme yöntemlerinizi düzenleyeceğiniz kısmın üzerine tıklayın.
Adım 4: Ardından kaldırmak istediğiniz ödeme yönteminin hemen yanındaki Bağlantıyı Kaldır‘a tıklayın.
Adım 5: Son olarak ödeme yöntemini Badoo hesabınızdan kaldırma işlemini onaylayın.

Ödeme yönteminizi kaldırdığınızda, başka bir ödeme yöntemi eklemediğiniz sürece aboneliğiniz için ödeme yapamazsınız. Bu işlem ayrıca aboneliğiniz için otomatik olarak faturalandırılmanızı da önleyecektir.

Badoo Hesabı Silindikten Sonra Ne Olur?

Badoo hesabınızı devre dışı bıraktığınızda veya sildiğinizde, profiliniz platformdan kaldırılır. Bundan sonra sitedeki diğer kullanıcılar sizi göremeyecekler. Diğer olası eşleşmelerden gizleneceksiniz, mevcut eşleşmelerinizden de mesaj alamayacaksınız. Badoo ayrıca size herhangi bir bildirim de göndermeyecek.

Hesabınızı silmeyi seçtiğinizde, hesap bilgileriniz 30 gün sonra platformdan kaldırılacak. Hesabınızı sildikten sonra dilerseniz yeniden etkinleştirmeyi seçebilirsiniz. Ancak bunun yalnızca hesabınızı sildikten sonraki 30 gün içinde mümkün olduğunu unutmayın. Bundan sonra tüm bilgileriniz kalıcı olarak silinecek ve silinen hesabınızı tekrar etkinleştiremeyeceksiniz. Badoo’yu tekrar kullanmak istiyorsanız, yeni bir hesap oluşturmanız ve baştan başlamanız gerekecek.

Hesabınızı tamamen silmek istiyorsanız, Badoo’nun premium üyelikleri iade etme politikası olmadığı için öncelikle premium üyeliğinizden çıkmanızı öneririz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha Fazla İçerik
Silinen Instagram Hesabı Bulma | En İyi 6 Yöntem