Clash of Clans Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Clash of Clans, Android ve iOS cihazlar için en popüler strateji oyunlarından biridir. Ancak oyuna olan ilginizi kaybettiyseniz veya oyun çok pahalıya mal olmaya başladıysa, Android telefonlarda ve iPhone‘da Clash of Clans hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizi öğrenmek istiyor olabilirsiniz.

Birçok kullanıcının bildiği üzere Clash of Clans hesabınızı silmek, sisteme eklediğiniz kredi veya banka kartları gibi tüm hassas bilgileri korumanın tek yoludur. Fakat ne yazık ki akıllı telefonunuz üzerinden Clash of Clans hesabınızı silemezsiniz.

Clash of Clans Hesabı Nasıl Silinir?

Muhtemelen Clash of Clans’ı cihazınızdan nasıl kaldıracağınızı zaten biliyorsunuzdur. Bu, herhangi bir uygulamayı kaldırmak kadar basit bir işlemdir. Ancak bunu yapsanız da oluşturduğunuz oyun profili, Clash of Clans sunucularında sonsuza kadar var olmaya devam edecekti.

Peki böyle bir durumda ne yapmanız gerekiyor? Pek çok kullanıcı, kişisel verilerini bu tür bir belirsizlik içinde bırakmak konusunda kendini rahat hissetmediği için Clash of Clans hesabını tamamen silmek istiyor. Bunu yapabilmenin tek yolu, oyunun geliştiricisi olan Supercell’e ulaşmaktır.

Uygulama üzerinden Clash of Clans hesabını silmek için:

  • Oyunu başlattıktan sonra önce Ayarlar‘a dokunun. Ardından Yardım > Destek sıralamasını takip edin.
  • Burada “Clash of Clans hesabımı silmek istiyorum” yazabileceğiniz bir pencere açılacaktır.
  • Ekranınızın üst kısmındaki ok simgesine tıklayarak hesabınızı silmek istediğinize dair mesajı gönderin.
  • Supercell’den talebinizin işleme konulduğuna dair bir bildirim alacaksınız. Sonrasında hesabınız 3-14 gün içinde silinecek.

E-posta ile Clash of Clans hesabını silmek için:

  • Clash of Clans’ın müşteri destek ekibine ([email protected]) bir e-posta yazın .
  • Kullanıcı adınız gibi hesabınızla ilgili tüm bilgileri ekleyin.
  • Hesabınızın ve tüm kişisel verilerinizin silinmesini talep edin.
  • Supercell, isteğinizi onaylamak için yanıt verecek ve hesabınız 3-14 gün içinde silinecek.

Clash of Clans hesap silme işlemi için bu iki yöntemden birisini, garanti olması açısından ikisini de kullanabilirsiniz.

Clash of Clans Hesabınızı Neden Silmelisiniz?

Artık Clash of Clans oynamıyorsanız, profilinizi silmek kesinlikle çok mantıklı olacaktır. Çünkü eski oyun hesaplarının kalmasına izin vermek, birkaç nedenden dolayı potansiyel bir güvenlik riski taşımaktadır. Bu risklerden bahsetmek gerekirse:

  • Hesabınız için kullandığınız finansal veriler (kredi kartı bilgileri gibi) Clash of Clans sunucularında kalır. Veri ihlali gibi bir durumunda ise bu bilgileriniz potansiyel olarak çalınabilir.
  • İnternette ne kadar çok atıl hesap bırakırsanız, sonunda bir güvenlik sorununuz olma ihtimali o kadar artar.

Yukarıdaki iki gerekçe, Clash of Clans hesabınızı silmeniz için fazlasıyla yeterli. Eğer hesabınızın silinmesi konusunda bir sorun yaşarsanız, yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Clash of Clans hesabımı silersem, tüm ilerlemem kaybolur mu?

Evet, hesabınızı sildiğinizde tüm ilerlemeniz kaybolur. Bu nedenle hesabınızı silip silmemeyi tekrar düşünmelisiniz.

Hesabımı silmeden önce ilerlememi yedekleyebilir miyim?

Evet. Hesabınızı yedeklemek için Supercell Destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Destek ekibi, hesabınızı yedeklemek ve size bir yedekleme kodu sağlamak için yardımcı olacaktır.

Hesabımı sildikten sonra tekrar geri getirebilir miyim?

Hayır, hesabınızı sildikten sonra geri getiremezsiniz. Bu nedenle hesabınızı silmeden önce dikkatli düşünmeli ve ilerlemenizi yedeklemeniz önerilir.

Hesabımı sildikten sonra aynı kullanıcı adı ve e-posta adresiyle yeni bir hesap oluşturabilir miyim?

Evet. Hesabınızı sildikten sonra aynı kullanıcı adı ve e-posta adresiyle yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Ancak bu hesap yeni bir hesap olacaktır ve önceki hesabınızın ilerlemesi bu hesaba aktarılmayacaktır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha Fazla İçerik
TikTok Profilime Bakanlar Gözükmüyor Sorununun Çözümü