En İyi Proxy Siteleri | 2024

Teknik olarak çevrimiçi yaptığınız her şey görülebilir. Güvenli olmayan bir web sitesine bağlandığınızda reklamcılar, bilgisayar korsanları ve devlet kurumları nerede olduğunuzu ve ne tür bir bilgisayar kullandığınızı öğrenebilirler. Bu bilgiler, daha çok hedef reklamları görmeniz için kullanılırlar.

Proxy siteleri ise gizliliğinizi korur ve ayrıca bazı kısıtlamalardan kaçmanıza yardımcı olur. Kısıtlamalar derken hükümet veya okul tarafından girişi yasaklanan sitelerden bahsediyoruz. Her durumda bir proxy, interneti olabildiğince özgür ve anonim olarak kullanmanıza yardımcı olur.

Proxy Siteleri Nedir?

Proxy, diğer sunuculardan kaynak arayan istemcilerden gelen istekler için aracı görevi gören sunuculardır. Proxy siteleri genelde aşağıdakiler gibi çeşitli işlevler sağlamak için kullanılır:

  • İçeriği filtreleme
  • İstekleri ve yanıtları değiştirme
  • Önbelleğe almak
  • Yük dengeleme
  • Kullanıcıların kimlik doğrulaması
  • Güvenlik politikalarını uygulama

Uygulama proxy’leri ve ağ proxy’leri dahil olmak üzere birçok farklı proxy türü vardır. Performansı ve güvenliği arttırmanın yanında gizliliği korumak gibi çok çeşitli amaçlar için kullanılabilirler.

Proxy Siteleri Nasıl Çalışır?

Bir proxy web sitesi kullandığınızda, proxy web sitesine bir istek gönderirsiniz, o da isteği sizin adınıza hedef web sitesine gönderir. Hedef web sitesi, proxy web sitesine istenen bilgilerle yanıt verir ve proxy web sitesi bilgileri size geri gönderir.

İşte bu sürecin nasıl çalıştığına dair basit bir örnek verecek olursak:

  • Web tarayıcınıza bir URL girersiniz ve bir web sitesini ziyaret etmek için istek gönderirsiniz.
  • İstek proxy web sitesine gönderilir.
  • Proxy web sitesi, sizin adınıza hedef web sitesine bir istek gönderir.
  • Hedef web sitesi isteğe yanıt verir ve bilgileri proxy web sitesine geri gönderir.
  • Proxy web sitesi bilgileri size geri gönderir.
  • Artık hedef web sitesini proxy web sitesi aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz.

Proxy Siteleri Güvenliğinizi Nasıl Sağlar?

Proxy siteden faydalanırken, bir web sitesine olan isteğiniz, web formu veya bazen tarayıcı uzantısı aracılığıyla filtrelenir. Proxy sunucusu daha sonra bir aracı görevi görerek talebinizi alır, internette doğru bilgiyi bulur ve size geri iletir.

Bu aracı olmadan, bilgisayarınız ile bir web sitesi arasındaki bağlantı tamamen şeffaftır. Ancak bir proxy kullandığınızda üçüncü kişiler, her iki tarafı da göremezler.

Web sitesinin bildiği kadarıyla istekler bilgisayarınızdan değil proxy sunucusundan gelir. Kişisel olarak tanımlayıcı bilgiler (IP adresiniz gibi) diğer tarafa ulaşmaz.

Bu şekilde bir proxy sitesi, sizi güvende tutmanıza yardımcı olabilir. Ancak proxy’lerin tek başına sadece temel düzeyde bir koruma sağladığını da unutmamak gerek.

Proxy Sitesi Kullanmanın Faydaları

“Neden bir proxy sitesi ile uğraşmalıyım?” diye düşünüyor olabilirsiniz. O zaman bir proxy sitesi kullanmanın bazı faydalarından bahsedelim:

  • Gizliliği koruma: Bir proxy sitesi kullanmanın en büyük avantajlarından biri çevrimiçi etkinliklerinizi gizli tutmaktır. IP adresinizi gizleyerek, web sitelerinin veya İSP’nizin ne yaptığınızı takip etmesini zorlaştırabilirsiniz.
  • Yasaklı siteleri açma: Yasaklı bir web sitesini mi ziyaret etmek istiyorsunuz? Bir proxy sitesi bu konuda size yardımcı olabilir. Bir proxy sunucusu, farklı bir konumdan geziniyormuş gibi görünmesini sağlayarak, bulunduğunuz yerde erişilemez olan içeriğe erişmenize izin verir.
  • Verileriniz için bir güvenlik görevlisi: Bir proxy sitesi, bir tür dijital korumadır. Sizi hackerlardan ve kötü amaçlı yazılımlardan korumaya yardımcı olur. Bazıları şifreleme ve güvenlik duvarları gibi ek güvenlik özellikleri de içerebilir.
  • Hızlandırma: Bazı proxy siteler web sayfalarını depolar. Bu nedenle aynı proxy sunucusunu kullanan siz veya başka bir kişi o sayfayı tekrar ziyaret etmek istediğinde, orijinal sunucudan değil, proxy sunucusunun depolarından geldiği için daha hızlı yüklenebilir.

Proxy Sitesi Kullanmanın Dezavantajları

Hangi ücretsiz proxy sitesini kullanıyor olursanız olun, ekstra özellikleri sınırlıdır. Hatta bu sınırlı özelliklerin kullanımları da sınırlıdır. Her ay belirli sayıda çerezler şifrelenir. Bir sitenin belirli ögelerini engellemek sizi daha güvende tutsa da sitenin düzgün görüntülenmesini de engelleyebilir.

Daha da kötüsü proxy siteler (özellikle ücretsiz olanlar), trafik sınırlamalarına sahiptir. İzlenmeye, bilgisayar korsanlarına ve kötü amaçlı yazılımlara karşı 7/24 koruma istiyorsanız, muhakkak ücretli bir sürümü kullanmalısınız. Hatta bunun yerine iyi bir VPN programı kullanmanızı öneririz.

Proxy siteler, güvenlik duvarlarını aşmak ve içeriğin engellemesini kaldırma konusunda işinizi görecek meziyetlere sahiptir. Ancak bilgisayar korsanları veya internet servis sağlayıcınız tarafından izlenmeye karşı garanti de vermezler. Ücretsiz bir proxy sitesinin bazı etkinliklerinizi izlemesi de olasılık dahilindedir.

Bir proxy sitesi kullanmak için öncelikle proxy sitesine gitmeli ve ardından URL’yi oradan girmelisiniz. Bir VPN ile cihazınıza bir uygulama yükleyebilir, otomatik olarak çalışmasına izin verebilirsiniz. Bunun dışında kullanabileceğiniz bazı VPN Chrome eklentileri de mevcuttur.

Gelişmiş bir VPN seçeneği, internete web tarayıcınız yerine üçüncü taraf uygulamalarla bağlanırken korunacağınız anlamına gelir. Son yıllarda korumaya ihtiyaç duyan tek uygulama kesinlikle bir tarayıcı değil. Dolayısıyla çoğu ücretsiz proxy sitesinin sunabildiği maksimum hizmet de ancak bu kadar oluyor.

Her ne kadar bazı dezavantajları olsa da proxy siteler, beklentileriniz çok yüksek olmadığı müddetçe işinizi fazlasıyla görebilirler.

Proxy Ayarları Nasıl Yapılır?

Windows 10 varsayılan olarak proxy ayarlarını otomatik olarak algılamak üzere ayarlanmıştır. Ancak, şirketinizin iş ağına bağlı olduğunuzda bu çalışmayabilir. Proxy kurmanın bir yolu, ağ yöneticisi veya şirketin IT departmanı tarafından size verilen bir script adresini belirtmektir. Bir proxy sunucusu için yapılandırma scripti kullanırken, adresinin bir URL’ye (web sitesi adresi) benzediğini unutmayın, örneğin http://my.proxy.server:8000/.

Otomatik yapılandırma scripti kullanarak proxy ayarlama adımları:

  • Ayarlar‘ı açın.
  • Ağ ve İnternet‘e tıklayın.
  • Ağ ve İnternet ile ilgili ayarlar listesi görüntülenir.
  • Proxy‘ye tıklayın.
  • Kullanılabilir proxy ayarları listesi görüntülenir.
  • Otomatik Proxy Kurulumu bölümünde, Kurulum Scripti Kullan anahtarını Açık konuma getirin.
  • Size verildiği şekliyle script adresini girin; ardından Kaydet‘e tıklayın.
  • Ayarlar’ı kapatın.

Proxy’yi Manuel Olarak Ayarlama

Proxy kurmanın bir diğer yolu da IP adresini ve port numarasını manuel olarak girmektir. Proxy sunucusunun adresi, ağdaki herhangi bir bilgisayarınkine benzer. Bu, 192.168.1.211 gibi bir şey olabilir. Port, en fazla dört basamaklı herhangi bir kombinasyon olabilir. Yöneticilerinin nasıl ayarladığına bağlı olarak 80 veya 8080 dahil olmak üzere herhangi bir rakam kombinasyonudur.

Şirketinizin proxy sunucusunun IP adresi ve portu size ağ yöneticisi veya şirketin IT departmanı tarafından verilir. Windows 10’da proxy’yi manuel olarak ayarlama adımları ise şunlardır:

  • Ayarlar‘ı açın.
  • Ağ ve İnternet‘e tıklayın.
  • Ağ ve İnternet ile ilgili ayarlar listesi görüntülenir.
  • Proxy’ye tıklayın.
  • Kullanılabilir proxy ayarları listesi görüntülenir.
  • Manuel Proxy Kurulumu bölümünde, Proxy Sunucusu Kullan anahtarını Açık konuma getirin.
  • Adres alanına IP adresini yazın.
  • Port alanına portu yazın.
  • Kaydet’e tıklayın; ardından Ayarlar penceresini kapatın.

Proxy ile Yasaklı Sitelere Giriş Nasıl Yapılır?

Aşağıdan ücretsiz bir proxy seçtikten sonra istediğiniz web sitesinin engellemesini kaldırmak için şu adımları izlemeniz gerekmektedir:

  • Web tarayıcınız aracılığıyla seçtiğiniz ücretsiz proxy sitesine gidin.
  • IP adresinizi değiştirmek için verilen seçeneklerden uygun bir sunucu seçin.
  • Sonra girmek istediğiniz web sitesinin URL’sini boş alana yapıştırın.
  • Klavyenizdeki “Enter” tuşuna basın veya site gezintisini başlatmak için verilen seçeneğe tıklayın.

En İyi Ücretsiz Proxy Siteleri

Anonymizing

Anonymizing, kullanımı basit ancak etkili bir proxy sitesine sahip olmanızı sağlar. Almanya merkezli olan bu hizmet, Facebook ve YouTube dahil olmak üzere birçok web sitesine erişim imkanı sunar. Sadece bir sunucusu olsa da, bu durum proxy sitesinin zayıf olduğu anlamına gelmez.

Anonymizing’in en temel özelliği, kullanıcıların güvenliğini sağlamasıdır. Sayfaları ve URL’leri şifrelemek veya betikleri kaldırmak gibi birkaç güvenlik seçeneğini etkinleştirebilirsiniz. Bir gezinme oturumu sonrasında tüm çerezler silen site ayrıca SSL şifrelemesini kullanarak hassas bilgilerin güvenliğini sağlar.

Kullanıcılara tüm engellenmiş web sitelerini ücretsiz olarak açma imkanının yanı sıra bazı şifreleme seçenekleri sunar. Anonymizing’in web sitesine şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Whoer

Whoer: Proxy Sunucuları ve Diğer Hizmetler

Whoer, hem bireylere hem de işletmelere yönelik bir proxy sunucusu hizmeti sunan web sitesidir. Piyasada kendisini bazı özel özelliklerle farklılaştıran Whoer, en güvenilir proxy sunucularından biri olarak bilinmektedir. Öncelikli olarak evlerdeki ve işyerlerindeki gerçek cihazlarla ilişkili IP adresleri olan residans proxy’lere odaklanan bu araç, belirli kullanım senaryoları için de veri merkezi proxy’leri sunar. Aynı zamanda proxy’lerin yanı sıra VPN hizmeti, web scraping aracı ve sosyal medya yönetim aracı gibi çeşitli özellikler de sunarak işletmeler için genel çevrimiçi güvenlik açısından harika bir seçenek haline getirir.

Whoer’in proxy ağı, 120’den fazla ülkede milyonlarca yerleşik IP’ye sahiptir ve çeşitli lokasyon seçenekleri sunar. Yerleşik proxy’leri, gerçek cihazlarla olan ilişkileri sayesinde yüksek seviye gizlilik sunar. Kullanıcı aktivitesini takip etmeyi zorlaştıran Whoer, aynı zamanda sorunsuz bir kullanıcı deneyimi için yüksek hız ve çalışma süresine öncelik verir.

Farklı ihtiyaçları karşılamak için çeşitli ön ödemeli ve abonelik planlarına sahiptir. Planları yıllık ödeme yapılması durumunda aylık 3,90 dolardan başlar ve listedeki en uygun fiyatlı seçeneklerden biridir.

CroxyProxy

Bu web tabanlı proxy hizmeti, kullanıcıların çevrimiçi etkinliklerini gizli modda gerçekleştirmelerine olanak tanır. CroxyProxy, gelişmiş IP gizleme teknolojisini kullanarak güvenliğinizi ve gizliliğinizi kötü niyetli kişilere karşı korur.

Genel olarak, CroxyProxy kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Bu hizmeti kullanırken, hedef web sitesinin URL’sini yapıştırmak yeterlidir. Yapılandırma gerektirmeyen CroxyProxy, bir proxy tarayıcı gibi hareket eder. Bu site ayrıca reklamsız bir deneyim sunan premium bir proxy de sunmaktadır.

Bu kullanışlı proxy web sitesine şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

KProxy

KProxy, piyasada en çok önerilen ücretsiz proxy siteleri arasındadır. Bu elbette en iyisi olduğu anlamına gelmiyor fakat çoğu kullanıcının da memnun olduğu bir çözümdür.

KProxy ile aralarından seçim yapabileceğiniz on sunucuya sahip olacaksınız. Bunlar arasından manuel olarak seçim yapabilir, sunucuyu istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Yani bir sunucuya erişiminizi kaybetseniz de korunmaya devam edersiniz. Bazı proxy’lerde olduğu gibi bir hız sınırlaması yoktur. Bunun dışında KProxy, web siteleri ve ISS’ler tarafından engellemeyi önleme konusunda da iyi bir geçmişe sahiptir.

KProxy sunucularına doğrudan web sitesi üzerinden erişebilirsiniz. Veya Firefox veya Chrome için bir tarayıcı eklentisini indirerek de kullanabilirsiniz. Detaylı bilgilere ulaşmak için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

ProxySite

Bu ücretsiz proxy sitesi, sunucular arasında manuel olarak geçiş yapmanıza fırsatı verir. Ayrıca Kproxy’nin iki katından fazla sunucu barındırır.

ProxySite’nin ABD ve Avrupa Birliği’ndeki sunucular arasından otomatik olarak seçim yapmasını sağlayabilirsiniz. Veya bunu yapmakta zorlanıyorsanız tek tek de deneyebilirsiniz. Ancak belirli konumlar tanımlanmadığı için bağlantı hızınız üzerindeki olumlu veya olumsuz etkisinden emin olamayabilirsiniz.

ProxySite, YouTube ile uyumluluk açısından test edilmiş bir proxy sitesidir. Ana sayfada sizi proxy ile Reddit ve Twitter gibi popüler sitelere götüren sekmeler dahi var. Günlük online etkinliklerinize anonimlik getirmesi için özel olarak tasarlanan ProxySite’ye şuradan ulaşabilirsiniz.

Hide.me

Bu seçenek diğer çözümlere nazaran sınırlı bir işlevselliğe sahip olsa da, birçok “en iyiler” listesinde yer alır. Hide.me, bir dezavantaj olarak YouTube, Instagram veya Pinterest ile çalışmaz. Ayrıca kullanıcıların IP’sini gizlemek için yalnızca 2.000 farklı sunuculardan faydalanır. Ancak ek güvenlik özellikleri sayesinde bu dezavantajların bazılarını telafi edebiliyor.

Hide.me, herhangi bir sitedeki tanımlama bilgilerini, komut dosyalarını ve nesneleri devre dışı bırakmanıza olanak tanır. IP’nizi proxy’nin arkasına gizlemesinin yanı sıra bu hizmet, bir şifreleme katmanı ekler ve her tarayıcı oturumundan sonra URL’lerin süresinin dolmasını garanti eder.

Bu proxy sitesi, veritabanlarını veya IP adreslerini kaydetmeyeceği için bilgilerinizin bilgisayar korsanlarının veya reklamcıların eline geçmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Bu da Hide.me’yi online kullanımdan çok güvenlikle ilgilenen kişiler için iyi bir seçenek haline getirir.

Hide.me, proxy sunucularına ek olarak kullanıcılara tam bir VPN hizmeti de sunar. Daha detaylı bilgilere ulaşmak için şuradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

HMA

Bu proxy sitesi, size rastgele bir sunucuya bağlanma veya 1.040 adet sunucunun arasından birini seçme seçeneği sunar. Bu sunucular 210’dan fazla ülkede ve 290’dan fazla konumda yer almaktadır. Coğrafi kapsama alanı, az sayıda sunucuya sahip olsa da işini oldukça iyi yapmaktadır.

HMA ile URL’leri şifreleyebilir, tanımlama bilgilerini devre dışı bırakabilir ve komut dosyalarını kaldırabilirsiniz. Son zamanlarda ise daha çok bir VPN çözümü olarak adından söz ettirmeye başlamıştır. Eğer HMA’yı bir VPN çözümü olarak kullanmak istiyorsanız, cihazlarınızın işletim sistemi sürümleri şöyle olmalıdır:

  • Windows 7 ve üstü
  • MacOS 10.5 ve üstü
  • iOS 9 ve üstü
  • Android 5.0 ve daha yenisi

Ayda 10 TL’den başlayan fiyatlarıyla rakiplerine nazaran makul fiyatlarda hizmet sunan HMA ile ilgili detaylı bilgi almak için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Hidester

Son kullanıcı incelemeleri sonrası Hidester, güvenilirlik konusunda iyi bir itibar kazanmıştır. Dolayısıyla Hidester, bu listedeki diğer yerleşik proxy’ler kadar iyi bir seçenek gibi görünüyor.

Bu proxy sitesi hem ABD’de hem de Avrupa’da kendi sunucularını işletir. Bunlara erişim ise 128 bit şifreleme ve güvenli bir yuva katmanı (SSL) ile korunur.

Güvenliğe olan bağlılığı o kadar üst seviye ki bu özellik, ücretsiz kullanıcıları da kapsar. Ancak ödeme yapan müşteriler, mevcut sunucuların yanında ekstra yüzlerce sunucudan faydalanabilirler.

Hidester, kullanıcılarına bir dizi ücretsiz araç da sunar. Bunlara güvenli bir parola oluşturucu ve bir DNS sızıntı testi dahildir. Bunların online ortamda güvende kalmak isteyen kullanıcılar için önemli özellikler olduğunu söyleyebiliriz.

Bir Chrome eklentisi de bulunan Hidester’ı kullanmaya başlamak için şuradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Anonymouse

Anonymouse, diğer tüm proxy web sitelerinin önünde saygıyla eğildiği, internet dünyasının en ‘ağır’ proxy web sitesidir. 1997 yılından beri var olan site, hala en birçok güvenilir proxy sunucuları listesinde var olmaya devam ediyor.

Anonymouse’un ana sayfası, bir siteye bağlandığınızda bazı bilgileri karşınıza çıkarır. Örneğin burada, ücretli VPN sürümü olan AnonVPN’ye yönlendirilirsiniz. Fakat ücretsiz olarak proxy sitesinden faydalanmak istiyorsanız, o halde direkt şuradaki bağlantıya gidebilirsiniz.

Yapılan testler, Anonymouse aracılığıyla kullandığınız proxy’nin tanımlamasının oldukça kolay olduğunu göstermiş. Bu da Anonymouse’un güvenlik anlamında en iyi seçenek olmadığını gösterir. Ancak bu eski hizmetin hala gelişmeye devam ettiğini belirtelim.

Proxy sitesiyle birlikte anonim olarak e-posta göndermek ve haber gruplarına gönderi göndermek için Anonymouse’u kullanabilirsiniz. Yani bunca zamandan sonra bile sitenin hala sunabileceği şeyler var.

Megaproxy

Megaproxy’yi, web adreslerini yazmanıza ve bunları bir proxy sunucusu üzerinden yönlendirmenize olanak tanıyan bir araç çubuğu yükleyerek kullanabilirsiniz. Bu kullanışlı kurulum ile normal ve korumalı tarama arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Bunun dışında Megaproxy’yi, web içeriklerini SSL şifreli tüneller üzerinden güvenilir bir şekilde sunabilen bir hizmet olarak da tanımlayabiliriz.

Megaproxy, ödeme yapmayan kullanıcıları beş saatlik bir süre içinde 60 site ziyaretiyle sınırlar. Ve bir seferde sadece 20 çerezi şifreler. Yine de Megaproxy, tüm ücretsiz proxy’lerin sahip olmadığı kadar daha fazla gizlilik içerir.

Denemekten zarar gelmeyeceğini düşündüğümüz bu proxy sitesine şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

NewIPNow

Bazı kusurlarını kullanıcılarına baştan söyleyen bu ücretsiz proxy sitesi, belirli web siteleriyle uyumsuz olabileceğini söylüyor. Bu tür bir yaklaşım, sitenin güvenilirliği için iyi bir işaret gibi görünüyor.

Gerçeklerden ve doğruluktan bahsetmişken, NewIPNow, bağlandığınız her sunucunun tahmini hızını da gösteriyor. 10’dan fazla sunucusu olsa da bunlar, çoğunlukla Amerika Birleşik Devletleri ile sınırlı olarak kalmış durumda. Ancak kullanıcılar yine de her oturum için yeni bir IP adresi alabilirler.

NewIPNow’u normal kullanımının yanında bir Firefox tarayıcı eklenytisi aracılığıyla da kullanabilirsiniz. Bütçe dostu ücretli seçenekler sunan proxy sitesi, yüzde 100 uyumluluk sözü veriyor. Bu proxy sitesine şuradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

4everproxy

4everproxy’ye bağlanmadan önce hem sunucuyu hem de IP konumunu seçebilirsiniz. İlk seçim için ondan fazla seçeneğe, ikincisi içinse daha da fazlasına ulaşacaksınız. Farklı seçenekleri deneyerek güvenlik ve bağlantı hızı arasındaki en ideal kendiniz dengeyi bulabilirsiniz.

Bunun dışında her 4everproxy sunucusu, saniyede bir gigabit bağlantıya sahiptir. Ayrıca her bağlantı, isteğe bağlı SSL şifrelemesi, tanımlama bilgilerinin ve komut dosyalarının engellenmesiyle birlikte gelir.

Şuradaki bağlantıdan ulaşacağınız 4everproxy’ye ilk giriş yaptığınızda, karşınıza ziyaret etmek istediğiniz web sitesi ve altındaki sekmeler çıkacak. Select WebServer, size en yakın olan sunucuyu varsayılan olarak seçecek. Fakat isterseniz buradan farklı bir sunucuyu da seçebilirsiniz. IP lokasyonu olarak da otomatik olarak seçmesini isteyebilir veya kendiniz bir seçimde bulunabilirsiniz.

VPN servisi de bulunan 4everproxy, kullanıcılarına aylık, yıllık ve 2 yıllık olacak şekilde kullanım alternatifleri sunar. Eğer ücretli bir çözüm kullanmayı düşünürseniz, 4everproxy’nin VPN servisine de bir şans verebilirsiniz.

ProxFree

Kuzey Amerika’da yedi ve Avrupa’da dört sunucuya sahip bu proxy sitesi, iyi bir coğrafi erişim ve sağlam güvenlik araçları sunar. Bir sunucu seçtikten sonra otomatik olarak en hızlı IP konumuna geçersiniz ancak bunu manuel olarak da değiştirebilirsiniz.

ProxFree, çoğu ücretsiz web proxy’si kadar özelleştirilebilir bir çözümdür. SSL şifrelemesi varsayılan olarak etkindir ancak dilerseniz bunu kapatabilirsiniz. Komut dosyalarını, nesneleri, tanımlama bilgilerini ve sayfa başlıklarını kaldırmak için onay kutuları vardır. “Yönlendiren” ve “kullanıcı aracısı” başlıklarını da devre dışı bırakabilirsiniz. Bu şekilde, ziyaret ettiğiniz sitenin oraya ulaşmak için neye tıkladığınızı veya ne tür bir bilgisayar kullandığınızı bilmesini engellemiş olursunuz

ProxFree, Facebook, YouTube ve diğer video akış sitelerini ziyaret etmek için ayrılmış sayfalara sahiptir. Bu proxy sitesi ile sosyal medyaya anonim olarak göz atabilir, yasaklı sitelere giriş yapabilirsiniz. Siteyi ziyaret etmek için şuradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir